Hoe wij werken

Het komt regelmatig voor dat we van klanten het verzoek krijgen om te komen kijken naar hun woning, om vervolgens een advies te geven over de mogelijkheden ten aanzien van het buitenleven bij hen thuis. Dat doen we zeker, maar niet meteen. We leggen graag uit waarom!

 

Laten we voorop stellen dat we de behoefte om meteen iemand over de vloer te krijgen, begrijpen.  Uiteindelijk kómt het ook tot een huisbezoek. Maar dat is in een later stadium. Wat vooral belangrijk is, is dat jij als klant de juiste keuzes maakt. En om de juiste keuzes te maken is het goed om een volledig beeld te krijgen van wat Wagemans Outdoor Experience je te bieden heeft. Dat doe je door bij ons in het experience center de mogelijkheden in werkelijk formaat en in een opstelling te komen bekijken. Door de materialen te voelen. Vanaf een foto is het lastig om je een goede voorstelling te maken van de vele mogelijkheden, om er de sfeer en uitstraling van te voelen. Want het buitenleven wil je vooral beleven en ervaren.

 

Daarom is de eerste stap de gang naar ons experience center. Daar zijn alle verschillende modellen van onze producten te zien en te voelen. Je krijgt dan ook meteen een goede indruk van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bovendien kunnen onze adviseurs daar de werking van alles laten zien. Als je van tevoren alle maten hebt opgenomen kan de adviseur ook meteen een gericht advies geven en een vrijblijvende offerte van de materiaalkosten voor je opstellen.

 

De tweede stap is het daadwerkelijke huisbezoek, na ontvangst van de materiaalprijs. Dan komt een buitendienstmedewerker bij je thuis met alle kleurstalen, zodat je goed kunt kijken welke kleuren bij jouw buitenwoonwensen passen. Tevens wordt bij jou thuis de totaalofferte inclusief montage opgesteld, zodat je de definitieve keuze ook thuis maakt. Het huisbezoek en de totaalofferte zijn uiteraard eveneens vrijblijvend.

 

Zodra je de order definitief plaatst, de derde en laatste stap, worden de technische details met je besproken en gaan onze medewerkers in onze eigen werkplaats voor je aan de slag. Medewerkers uit ons vaste team verzorgen de totale installatie en monteren alles bij je thuis, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Behalve misschien als het gaat om het maken van een kopje koffie voor onze medewerkers. Zodra die de deur weer uit zijn kun jij dankzij Wagemans Outdoor Experience optimaal en zonder zorgen genieten van het buitenleven bij jou thuis. Op korte én op langere termijn, want ook voor onderhoud en eventuele reparaties van onze producten kun je bij ons terecht.

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening, of wil je een afspraak maken? Bel ons dan op 0475-32 51 45 of ga naar de contactpagina op onze site!

Lees meer