40 jaar Wagemans
40 jaar Wagemans

Jubileumshow 4 tot en met 12 maart

Wagemans viert feest!

Dit jaar bestaan wij maar liefst 45 jaar. Dat willen we graag met jullie allemaal vieren! Daarom nodigen we je van harte uit op onze jubileumshow, van 4 tot en met 12 maart in ons experience center te Roermond. Kom je ook?

Nieuwe naam, dezelfde service

Marcel Wagemans Outdoor Living krijgt een nieuwe naam: Wagemans Outdoor Experience!

Het buitenleven moet je ervaren, daarvoor moet je bij Michel Wagemans zijn. Vijf jaar geleden nam hij het bedrijf van zijn vader Marcel over.

Met de nieuwe naam en moderne huisstijl zetten we de volgende stap naar de toekomst. Natuurlijk blijven de vertrouwde service en kwaliteit. Al 45 jaar lang vakmanschap bij Wagemans Outdoor Experience.

Jubileumdeal 15% korting op glazen schuifwanden

Met glazen schuifwanden kun je het hele jaar door genieten van je overkapping! Je hebt geen last meer van regen, kou of wind. Wij gunnen iedereen dat comfort.

Daarom alleen tijdens onze jubileumshow 15% korting op glazen schuifwanden bij aankoop van een overkapping.

Bezoek de jubileumshow

15% korting op onder- en bovenzonwering

Met onderzonwering of bovenzonwering is het ook in de warme zomermaanden comfortabel i n de terrasoverkapping of serre. Je houdt de temperatuur met gemak onder controle en doseert de lichtinval zoals je wil.

Nu tijdelijk 15% korting op onze verandazonwering bij aankoop van een overkapping!

Bezoek de jubileumshow

Win de mooie hangstoel Triade!

Wie jarig is, trakteert! Daarom verloten wij deze mooie Triade hangstoel ter waarde van €395,- onder alle bezoekers van onze jubileumshow. In deze stoel kun je heerlijk relaxt van de voorjaarszon genieten.

Ultiem onthaasten in je overkapping van Wagemans Outdoor Experience! Deze stoel winnen? Kom naar de jubileumshow en vul de actiekaart in.

Bezoek de jubileumshow