Leve het buitenleven!

Je hebt ze: mensen die liever buiten dan binnen zitten. Die tot het eerste sneeuwvlokje of de eerste nachtvorst dagelijks een uurtje in de tuin doorbrengen, en met de eerste lentebloemen alweer buiten te vinden zijn. Die het liefst alle maaltijden buiten nuttigen, mits het weer het toelaat. Misschien ben je zelf wel iemand die na het opstaan liefst eerst een kopje koffie in de tuin nuttigt of er yoga beoefent.

Wat je ook doet als je buiten bent, het is doorgaans wel prettig om een beetje beschut zitten, zodat je bijna het hele jaar door van het buiten zijn kunt genieten zonder het meteen te koud, te nat of te warm te hebben. Maar hoe creëer je die ideale omstandigheden?

Al met een eenvoudige terrasoverkapping is het mogelijk om beschut van zon en regen te genieten van het buitenleven. Een terrasoverkapping is relatief snel geïnstalleerd en biedt een prettig klimaat, waardoor je al met al minimaal de helft van het jaar – vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar – buiten kunt zitten.

Bij ons kun je terecht voor vele modellen terrasoverkappingen die bovendien niet alledaags of standaard zijn. Onze modellen zijn beschermd en exclusief door ons ontworpen en geproduceerd. Heb je wensen die niet binnen ons assortiment te vinden zijn, dan kun je door het modulaire systeem van ons huismerk, Sunhouse, helemaal je eigen unieke terrasoverkapping samenstellen.

Voor het ultieme jaar in, jaar uit gevoel kies je voor een serre, een geïsoleerde uitbouw van je huis, waardoor je als het ware buiten zit in je eigen huiskamer. De sfeer die je in de tuin creëert kun je doorvoeren in je serre, waardoor je je nog steeds een beetje buiten waant. Ook onze serres zijn maatwerk en worden naar je eigen wens voorzien van vouwwanden, schuifpuien en/of openslaande tuindeuren, zodat je in alle weersomstandigheden het buitenleven kunt ervaren.

Keuzestress? Wij voorzien je desgewenst van deskundig advies om de juiste keuze voor jouw tuin te kunnen maken!

Lees meer