Luxe Overkapping

Overweeg je een luxe overkapping aan je huis? Wagemans Outdoor Experience is dé specialist in maatwerk overkappingen. Een  terrasoverkapping brengt tal van voordelen met zich mee, waaronder bescherming tegen diverse weersomstandigheden, extra leefruimte en langer genieten van de tuin. Maar waar dien je rekening mee te houden bij de aanschaf? Wij informeren je graag verder.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Luxe overkapping aan huis

Bij Wagemans Outdoor Experience vind je luxe en unieke terrasoverkappingen, helemaal naar jouw wensen en behoeften. Onze overkappingen hebben we zelf ontworpen en worden in eigen beheer geproduceerd. Je hebt dus alle vrijheid om je eigen ontwerp te kiezen, samen met de kleur en het materiaal dat bij jouw stijl past. Deze kunnen zowel aan je huis worden bevestigd als vrijstaand geplaatst worden. Ook kunnen we je  terrasoverkapping uitbreiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden.

Persoonlijk advies
Onze adviseurs zijn toegewijd en zetten zich volledig in om je het beste advies te geven. We gaan nog een stap verder en bieden de mogelijkheid voor een thuisbezoek door een van onze buitendienst adviseurs. Hierdoor kunnen we de situatie ter plaatse beoordelen en je verzekeren van het beste advies voor jouw luxe overkapping in de tuin. Na ons bezoek ontvang je een passende offerte. Onze medewerkers gaan vervolgens aan de slag in de eigen werkplaats waarna onze vaste monteurs zorgen voor de complete installatie.

Bij Wagemans Outdoor Experience ben je verzekerd van unieke overkappingen:

  • Eigen ontwerpen en productie
  • Ervaren montageteam
  • Ruime openingstijden, ook op zondag
  • Persoonlijk advies voor jouw op maat gemaakte overkapping.

Contact opnemen

Exclusiviteit en maatwerk

Exclusiviteit wint het van low budget overkappingen, als het gaat om het creëren van een unieke buitenruimte die jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt. Een exclusieve veranda biedt hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor duurzaamheid en exclusiviteit hand in hand gaan. Dit resulteert in een langdurige investering in je huis. Bovendien kun je bij een exclusieve overkapping kiezen voor maatwerk, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn en de veranda naadloos aansluit bij jouw wensen.

Een exclusieve veranda biedt niet alleen comfort, maar ook een gevoel van luxe en trots. Het is een plek waar je kunt ontspannen, gasten kunt ontvangen en het hele jaar door van de buitenlucht kunt genieten. Kortom, als je op zoek bent naar een vertrouwde partner voor de aanschaf van een overkapping, breng je een bezoek aan Wagemans Outdoor Experience. Dankzij ons uitgebreide assortiment, onze deskundigheid en onze inzet voor klanttevredenheid, bieden wij de ultieme beleving op het gebied van buitenruimtes. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in ons Experience Center.

Offerte aanvragen
Luxe overkapping aan huis - Wagemans Outdoor

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner