Meimaand, terrasmaand

Is jouw terras al klaar voor de zomer? Nu de temperaturen langzaam oplopen en de natuur prachtig tot bloei komt, is het buitenseizoen officieel van start. Eindelijk kun je weer in de veranda ontbijten terwijl de ochtendzon naar binnen schijnt. Of heerlijk uit je werk nog even op het terras loungen. Maak je terras compleet tijdens de meimaand, terrasmaand bij Wagemans Outdoor Experience!

 

Houd het koel onder de terrasoverkapping

Wordt het ’s zomers te warm in de overkapping? Of wil je graag ook in de schaduw kunnen zitten? Dan is een zonwering in de terrasoverkapping de oplossing. Wij monteren de zonwering onder het dak, zodat het doek mooi schoon blijft. Je bedient de zonwering eenvoudig met een afstandsbediening. Terrasoverkapping zonwering is achteraf te installeren en past onder al onze overkappingen.

Meer informatie
 

Bespaar op je energiekosten met zonwering

Met zonwering houd je het binnenshuis tot wel zeven graden koeler. Dat zie je terug op de stroomrekening: de airco hoeft immers minder hard te draaien. Bezoek onze showroom in Roermond en vind de perfecte oplossing voor jouw huis. Van knikarmschermen tot screens en meer.

Vind jouw zonwering
 

35% korting op tuinmeubelen bij aankoop van een terrasoverkapping

Heb je de tuinmeubelen in onze showroom al gezien? Met mooi tuinmeubilair in de overkapping is het extra genieten. Daarom krijg je deze maand bij aankoop van een terrasoverkapping een outdoorvoucher cadeau! Deze is goed voor maar liefst 35% korting op tuinmeubelen en accessoires in onze webshop.

Ontdek onze tuinmeubelen! Ontdek onze overkappingen
 

Nieuw in ons assortiment: de stapelwand

Vanaf nu is het ook mogelijk om je terrasoverkapping te voorzien van een stapelwand. Dit is een aluminium zijwand. Wij leveren deze in iedere gewenste kleur. De perfecte oplossing om een aangrenzende muur of schutting stijlvol te bedekken! Daarnaast biedt een stapelwand privacy en houdt het de wind tegen. Een stapelwand is ook te integreren in een bestaande terrasoverkapping.

 

Handige bloemenhanger

Wij snappen dat je liever niet in je overkapping of tuinkamer boort. Dat hoeft ook niet! Met onze zelfontworpen uniclip kun je eenvoudig al jouw accessoires ophangen, zoals mooie lentebloemen. Heb jij al een uniclip? Wij zijn benieuwd. Stuur jouw leukste foto naar info@wagemansoutdoor.nl.

Meer weten?

Lees meer