Ons experience center in een nieuw jasje!  

Bij Wagemans Outdoor Experience maken, produceren én plaatsen we terrasoverkappingen en serres. Daarnaast leveren we ook zonweringsproducten. Misschien heb jij al eens een bezoekje gebracht aan onze vestiging in Roermond. Maar wij hebben goed nieuws: wij hebben een nieuw experience center en deze is helemaal gemoderniseerd! Zo kunnen wij jou nog beter inspiratie op laten doen over hoe jouw buitenomgeving eruit kan gaan zien. Ben je benieuwd naar onze locatie en werkwijze? In deze blog vertellen we daar graag wat meer over.

Wij vinden outdoor living belangrijk

Wij heten je graag welkom in ons experience center, waar je zelf even rustig rond kunt kijken. Tijdens een adviesgesprek komt een van onze verkopers erbij. Wij geven informatie over bijvoorbeeld onze systemen en hoe wij werken en afhankelijk van hoe concreet de plannen zijn, kunnen we een gerichte materiaalofferte opstellen.

Zodra we de offerte hebben opgesteld, plannen we graag een volledig vrijblijvende afspraak in om bij jou thuis te komen meten. We kunnen je dan ook adviseren over bijvoorbeeld de kleuren. Ben jij helemaal tevreden met ons voorstel? Dan bevestigen we de order en beginnen we aan de productie, want: alles is maatwerk en wordt op bestelling gemaakt!

Ons experience center

Ons experience center is groot en ruim opgesteld. Alles is te zien op ware grootte. De locatie heeft een frissere en moderne uitstraling gekregen en er is weer één geheel van gemaakt. Zo kunnen onze klanten nog beter het gevoel ervaren en hebben we een totaalbeleving gecreëerd.

Na de restyling die we hebben doorgevoerd, zijn er ook verschillende stijlen van inrichtingen te zien. Hierdoor is het echt een huiselijke showroom geworden, waar je perfect inspiratie kunt opdoen van hoe jij je tuinkamer in kunt delen. We vinden het belangrijk dat jij het gevoel kunt beleven van de overkapping naar jouw keuze en hierdoor echt het ‘wow-gevoel’ ervaart. Zie jij jezelf al helemaal zitten onder je nieuwe overkapping? Je kunt bij ons, indien gewenst, het interieur ook gelijk mee kopen. Wij hebben zelfs een mooie actie waarbij onze klanten bij aankoop van en overkapping, serre of schuifwand, de meubels met korting kunnen kopen.

Onze service

Wij hebben de productie volledig in eigen handen en ook hebben wij een eigen montageteam. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit garanderen en écht maatwerk bieden.

Ben jij benieuwd naar ons nieuwe experience center? Wij zijn 7 dagen in de week geopend! We adviseren je om een adviesgesprek in te plannen, zodat we echt de tijd voor je kunnen nemen. Je mag natuurlijk ook even binnen komen om inspiratie op te doen – kijk gerust eens rond!

Lees meer