Onze oplossingen voor een Hollandse zomer

Hollandse zomer? Geen probleem! Wagemans Outdoor Experience heeft alle oplossingen in huis voor de beste zomer thuis. Tijdens een hittegolf, maar ook op regenachtige dagen. Zien we jou vandaag nog in onze showroom?

ZONWERING

Deze zomer lekker genieten in de schaduw

We snakken al maanden naar de zomerzon, maar nu hij ook daadwerkelijk schijnt merken we: dat is toch wel warm! Met zonwering houd je het koel in huis en in de terrasoverkapping. Voor de overkapping hebben we onder– en bovendakzonwering, die je ook nog uit kunt breiden met screens om de laagstaande zon te weren. Zo zit je letterlijk met 1 druk op de knop heerlijk in de schaduw. Nooit meer slepen met parasols voor jou! Voor de woning hebben we ook een volledige collectie: van knikarmscherm tot rolluik en alles ertussenin. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden in de showroom.

Welke zonwering wil jij?

 

NET GEPLAATST

Pergolazonwering: Een verrijking van het terras

Is het geen pareltje, deze nieuwe pergola? Onze monteurs zijn deze week in Mönchengladbach geweest om een pergolazonwering te plaatsen. Deze zonwering is aan de voorzijde voorzien van een screen, zodat ook de laagstaande zon wordt geweerd. De familie kan met de zomerzon van deze week meteen optimaal genieten van de schaduw op hun terras!

Wil jij ook een pergola?

 

TUINKAMER

Ook met slecht weer naar buiten

Heb jij ook het gevoel dat je deze zomer nog amper in de tuin hebt gezeten? Met het wisselvallige weer was het steeds net een beetje te fris, of je zat net buiten en moest alweer naar binnen verkassen omdat er een regenbui aan kwam.

Met een tuinkamer van Wagemans Outdoor Experience staat niets jou meer in de weg om iedere dag van jouw tuin en terras te genieten. Vanuit de tuinkamer kijk je uit over de tuin en heb je echt het gevoel dat je buiten zit, in contact met de natuur. Je zit ondertussen heerlijk beschut onder het afdak met de glazen schuifwanden die jou beschermen tegen de wind.

Bekijk terrasoverkappingen

 

Kom naar onze showroom en bekijk alle exclusieve Wagemans tuinkamer-modellen in het echt. Van modern, tot landelijk en rustiek, voor iedere smaak is er een tuinkamer. Ieder model hebben wij zelf ontworpen en produceren wij volledig op maat in onze eigen werkplaats in Roermond. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een tuinkamer die helemaal past bij jouw wensen!

Maak een afspraak

 

TIP: Nooit meer buurtkatten in jouw terrasoverkapping
Ben je geen fan van de buurtkatten en wil je ze liever niet in jouw terrasoverkapping en op jouw tuinmeubelen? Met glazen schuifwanden in de terrasoverkapping kun je de buurtkatten makkelijk buiten de deur houden. Wanneer je de wanden sluit kunnen ze er immers niet meer in! Voor jouw eigen kat kunnen we een kattenluikje integreren, zodat die nog wel naar binnen kan.

Bekijk glazen schuifwanden

 

VACATURE

Wij zoeken een verkoopadviseur voor de zaterdagen!

Ben jij of ken jij een goede verkoopadviseur die een baan zoekt voor op de zaterdagen? Neem dan contact met ons op! Wij zoeken een verkoopadviseur voor minimaal twee zaterdagen per maand. De adviseur leidt klanten rond in de showroom, informeert hen over onze producten en stelt offertes op. Een gastvrije houding is daarin het belangrijkst. Heb jij een goede aanbeveling voor een sollicitant voor ons? Dan wacht er een leuke beloning op jou.

Bekijk vacature

 

Lees meer