Het bedrijf

Bij Wagemans Outdoor Experience geloven we dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw thuis moet zijn – een plek waar u kunt ontspannen, entertainen en genieten van het buitenleven in alle comfort. Met meer dan 45 jaar ervaring in het produceren en leveren van hoogwaardige terrasoverkappingen en serres, zijn we bedreven in het creëren van buitenleefruimtes die voldoen aan uw  wensen en levensstijl.

Onze  productlijn van eigen merk en makelij is het resultaat van innovatie en vakmanschap. Van strakke moderne ontwerpen tot klassieke en tijdloze stijlen, wij bieden een breed scala aan opties die perfect aansluiten bij uw voorkeuren.. Of u nu op zoek bent naar een elegante overkapping om uw terras te beschermen tegen de elementen, of een ruime serre om het hele jaar door van uw tuin te genieten, wij hebben de oplossing die bij u past.

Bij Wagemans Outdoor Experience staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden door het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We streven ernaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden en u te voorzien van een buitenruimte waar u trots op kunt zijn.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Familie Wagemans

Ons verhaal begint in de jaren ’60 met jaloezieënfabriek Wagemans-Hekkens in Maasniel. In 1978 verhuist Marcel Wagemans naar de Randweg in Roermond onder de naam Marcel Wagemans Outdoor Living. Het bedrijf groeit uit tot gevestigd producent van terrasoverkappingen en serres. Onze geheel eigen productlijn blijft zich ontwikkelen en uitbreiden.

In 2018 neemt Michel Wagemans, de derde generatie van de Wagemans-familie, het bedrijf over van zijn ouders  Marcel en Margie Wagemans. In 2023 hebben we het 45 jarig jubileum gevierd en werd de naamsverandering : Wagemans Outdoor Experience een feit.  Met een schat aan ervaring uit het verleden en ambitie voor de toekomst staat ons team voor u klaar.

Contact opnemen

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner