Over wagemans

Wagemans Outdoor Experience is een echt familiebedrijf. En dat straalt af op het hele bedrijf. We voelen ons sterk met elkaar verbonden. En dát voel jij. Onze adviseurs stropen graag hun mouwen op en zijn betrokken bij het advies dat ze je geven. Ook een thuisbezoek door een van onze buitendienst adviseurs behoort tot de mogelijkheden. Doordat wij de situatie ter plaatse bekijken, ben je verzekerd van het beste advies met een bijpassende totaalofferte. Dit is geheel vrijblijvend en vraagt hooguit een kop koffie.

De technische details bespreken we zodra je je order plaatst. Vervolgens gaan onze medewerkers in onze eigen werkplaats voor je aan de slag. Een monteur uit ons vaste team verzorgt de complete installatie en monteert de producten bij je thuis.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Ons verhaal

Ons verhaal begint in de jaren ’60 met jaloezieënfabriek Wagemans-Hekkens in Maasniel. In 1978 verhuist Marcel Wagemans naar de Randweg in Roermond onder de naam Marcel Wagemans Outdoor Living. Ons bedrijf groeit uit tot gevestigd producent van terrasoverkappingen en serres. Onze geheel eigen productlijn blijft zich ontwikkelen en uitbreiden.

In 2018 neemt de derde generatie van de Wagemans-familie het bedrijf over van Marcel en Margie Wagemans. Met een schat aan ervaring heeft Michel Wagemans zijn blik niet alleen op onze, maar óók op jouw toekomst gericht. In 2023 vieren wij het 45-jarig jubileum en onthullen we onze nieuwe naam: Wagemans Outdoor Experience.

Contact opnemen

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner