Verkoper buitendienst

VACATURE VERKOPER BUITENDIENST | WAGEMANS OUTDOOR EXPERIENCE | 32-40 UUR | ROERMOND

Over de functie:

Als Verkoper Buitendienst ga jij  bij onze klanten langs om de mogelijkheden te bespreken en de offerte inclusief montage voor onze producten op te stellen. Tijdens dit bezoek bekijk je de mogelijkheden ter plaatse en beoordeel je of de wensen die in de offerte zijn opgenomen ook daadwerkelijk te realiseren zijn, de klant is in de meeste gevallen al eerder in onze showroom geweest, maar als Verkoper Buitendienst ga je dus echt naar de klanten toe. Je informeert de klanten over de mogelijkheden en stelt een totaalofferte op. Taken zoals het opstellen van offertes, orderbevestigingen en het doorspreken van de technische realisatie met ons productieteam vallen ook binnen deze uitdagende en afwisselende functie.

De kandidaat:

De ideale kandidaat heeft ervaring in het vak als verkoper. Technisch inzicht en enige affiniteit met constructie / bouw zijn hierin mooi meegenomen. Hier word je uiteraard op deskundige wijze uitgebreid op ingewerkt. Je bent bereid om de middagen onderweg te zijn in Nederland en Duitsland afgewisseld met uitwerktijd op het bedrijf waar je met collega’s overleg hebt over de projecten. Jij bent hét aanspreekpunt van de klant tijdens het doorlopen van de order en zorgt voor goede terugkoppeling en communicatie.

Over ons bedrijf:

Werken bij Wagemans Outdoor Experience betekent deel uitmaken van een hecht team in een familiebedrijf waar hard gewerkt wordt in een informele setting. Bij Wagemans Outdoor Experience vind je alles onder één dak op het gebied van outdoor living voor de particuliere markt in het luxe segment. Denk hierbij aan terrasoverkappingen, zonweringen, serre’s en nog veel meer! Alles wordt van A tot Z uitgevoerd: van ontwerpen, produceren tot aan het monteren. Na ruim 45 jaar staat er een nieuwe generatie aan het roer met de blik gericht op de toekomst én een schat aan ervaring uit het verleden.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 0475 325 145 of stuur een e-mail naar: mirjam@wagemansoutdoor.nl.