Commercieel administratief medewerker

VACATURE COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

VACATURE ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL MEDEWERKER | Wagemans Outdoor Experience | 24-32 UUR | ROERMOND |

Het bedrijf

Werken bij Wagemans betekent deel uitmaken van een hecht en klein team in een familiebedrijf waar hard gewerkt wordt in een informele setting. Bij Wagemans outdoor experience vind je alles onder één dak op het gebied van outdoor living voor de particuliere markt in het luxe segment. Denk hierbij aan terrasoverkappingen, zonweringen, serre’s en nog veel meer! Alles wordt van A tot Z uitgevoerd: van ontwerpen, produceren tot aan het monteren. Na 43 jaar staat er een nieuwe generatie aan het roer met de blik gericht op de toekomst én een schat aan ervaring uit het verleden.

De functie

De showroom en balie zijn  jouw domein: Binnen deze functie ben jij, samen met je vaste collega, verantwoordelijk voor allerhande administratieve werkzaamheden: Het uitwerken van offertes en orderbevestigingen, het verwerken van de mail en ook alle inkomende telefoontjes komen bij jou terecht. Je zorgt voor overzicht en continuïteit en je vormt de schakel tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Hiernaast is in de middag vanaf 13.00 onze showroom geopend, hier sta je klaar voor het adviseren en begeleiden van de klanten.

Je werkt bij voorkeur 4 dagen per week met werktijden van 8.30 tot 17.00.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Je hebt aantoonbare administratieve en verkoop ervaring. Ervaring met Exact online is een prè. Daarbij is het belangrijk dat je het als een uitdaging ziet om het productaanbod helemaal eigen te maken. Daarnaast ben je iemand die goed het overzicht kan houden, sterke communicatieve vaardigheden heeft en je prettig voelt in een verantwoordelijke functie. Ook beheers je de Duitse taal goed in woord en geschrift, ongeveer de helft van de klanten is namelijk Duits.

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt met open armen ontvangen door een hecht team waarbij je ingewerkt wordt door je directe collega’s. Er is ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Je ontvangt een beloning conform de metaal CAO op basis van je kennis en ervaring.

Bij interesse stuur motivatie brief + CV naar administratie@wagemansoutdoor.nl Tav. Jacqueline Tullemans.