Medewerker werkplaats

VACATURE MEDEWERKER WERKPLAATS| WAGEMANS OUTDOOR EXPERIENCE| 40 UUR | ROERMOND |

Het bedrijf

Werken bij Wagemans Outdoor Experience betekent deel uitmaken van een team in een familiebedrijf wat al meer dan 45 jaar bestaat. Bij Wagemans vind je alles onder één dak op het gebied van outdoor living producten voor de particuliere markt in het luxe segment. Denk hierbij aan terrasoverkappingen, zonweringen, serres en nog veel meer! Alles wordt van A tot Z uitgevoerd: van ontwerpen, produceren tot aan het monteren. Als aanvulling op het bestaande werkplaats team zijn wij op zoek naar een collega voor de productie.

De functie

Elke ochtend start je met het doornemen en bespreken van de dagplanning met de bedrijfsleider. Hierna ga je samen met je collega’s in de werkplaats aan de slag met de productie en verwerking van de orders. Dit gaat van verzagen van aluminium profielen tot controleren van leveringen van leveranciers. Op het einde van de dag zorg jij er met je collega’s voordat de producten klaar zijn om naar de coater te gaan de bussen/aanhangers correct geladen zijn voor de montage route van de volgende dag.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht. Voor het verzagen van aluminium profielen en het controleren van orders kan je als de beste. Je beleeft plezier aan het meewerken aan het gehele productieproces en wanneer nodig ondersteun je de collega’s van de montage buitendienst op locatie. Als je geen bezwaar hebt tegen en vroeg opstaan (werkdag start om 7.15 uur.) is dit jouw ideale baan.

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt ontvangen door een hecht team waar je ingewerkt gaat worden door je collega’s. Binnen Wagemans is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroei mogelijkheden. Je hebt afwisseling in je werkzaamheden omdat je af en toe ook op locatie de monteurs gaat ondersteunen. Er wordt binnen dit bedrijf gekeken waar jouw kracht ligt en er zijn mogelijkheden om certificaten te behalen: Rijbewijs BE, BHV-certificaat, enz. Salaris is in overleg: afhankelijk van je kennis en ervaring. We zoeken naar een vaste waarde om ons team te versterken voor de langere termijn dus dit betreft zeker geen seizoenswerk!

Procedure?

Herken jij je hierin? Solliciteer dan door een reactie en CV te sturen naar mirjam@wagemansoutdoor.nl.