Monteur

VACATURE MONTEUR| WAGEMANS OUTDOOR EXPERIENCE | 40 UUR | ROERMOND |

Het bedrijf

Werken bij Wagemans Outdoor Experience betekent deel uitmaken van een team in een familiebedrijf wat al 43 jaar bestaat. Bij Wagemans vind je alles onder één dak op het gebied van outdoor living producten voor de particuliere markt in het luxe segment. Denk hierbij aan terrasoverkappingen, zonweringen, serres en nog veel meer! Alles wordt van A tot Z uitgevoerd: van ontwerpen, produceren tot aan het monteren. Als aanvulling op het bestaande montage team zijn wij op zoek naar een collega in de buitendienst.

De functie

Elke ochtend start je met het doornemen en bespreken van de dagplanning met de bedrijfsleider. Hierna ga je op pad met je collega naar de klant toe. Op locatie zal dan het product worden gemonteerd.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Je hebt twee rechterhanden en ervaring met montagewerk. Voor het verzagen van aluminium profielen en inleggen van glas draai je je hand niet om maar ook het afstellen van zonweringsproducten kun je als de beste. Je beleeft plezier aan het contact met klanten en bent representatief in voorkomen en gedrag : je bent immers hét visitekaartje bij de klant thuis. Als je geen bezwaar hebt tegen af en toe overwerken en vroeg opstaan (werkdag start om 7.15 uur.) is dit jouw ideale baan.

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt ontvangen door een hecht team waar je ingewerkt gaat worden door je collega monteurs. Binnen Wagemans is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroei mogelijkheden. Er wordt binnen dit bedrijf gekeken waar jouw kracht ligt en er zijn mogelijkheden om certificaten te behalen: Rijbewijs BE, BHV-certificaat, enz. Salaris is in overleg: afhankelijk van je kennis en ervaring. We zoeken naar een vaste waarde om ons team te versterken voor de langere termijn dus dit betreft zeker geen seizoenswerk!

Procedure?

Herken jij je hierin? Solliciteer dan door een reactie en CV te sturen naar mirjam@wagemansoutdoor.nl.