Monteur

Wij zijn ter versterking van ons onderhoud en service team op zoek naar een ervaren monteur. Maak deel uit van een team in een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat!

Bij Wagemans Outdoor vind je alles onder één dak op het gebied van outdoor living producten voor de particuliere markt in het luxe segment. Denk hierbij aan terrasoverkappingen, zonweringen, serres en nog veel meer!

?
Je start de dag met het doornemen en bespreken van de dagplanning met de bedrijfsleider. Vervolgens ga je samen met een collega naar de klant toe, waar de producten worden geïnstalleerd.

Wanneer ben je de geschikte kandidaat? Wanneer je ervaring hebt met montagewerk. Zeker op het gebied van het verzagen van aluminium profielen en het inleggen van glas draai je je hand niet voor om. En ook het afstellen van zonweringsproducten kan je als de beste. Je haalt energie uit de omgang met klanten, je wordt immers ons visitekaartje bij de klant thuis.

In ruil daarvoor ontvang je een salaris op basis van kennis en ervaring. We zijn op zoek naar iemand voor de lange termijn. Je wordt dus een vaste waarde binnen ons team!

Is deze vacature voor jou weggelegd? Dan mag je reageren door je CV + motivatie te sturen naar: mirjam@wagemansoutdoor.nl