Aluminium overkapping

Wil je een Overkapping van aluminium aan huis plaatsen? Een overkapping kan vele voordelen bieden, zoals bescherming tegen weer en wind, extra leefruimte en een mooie uitstraling. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een aluminium overkapping? Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte overkapping te kopen.

Offerte aanvragen Afspraak maken
Aluminium_overkapping_aan_huis

Waarom een Overkapping van aluminium?

Een overkapping is een verlengstuk van jouw huis en tuin en kan veel voordelen bieden. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten, ook als het regent of te warm is. Daarnaast kun je met een overkapping extra leefruimte creëren, zoals een buitenkeuken, loungehoek of speelruimte voor de kinderen. Een overkapping kan ook waarde toevoegen aan jouw huis en de uitstraling verbeteren.

Materialen
Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium, staal en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo heeft hout een warme uitstraling en is het gemakkelijk te bewerken, maar vergt het meer onderhoud dan bijvoorbeeld aluminium. Aluminium is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en geeft je huis en tuin meteen een moderne uitstraling.

Onze ruime showroom is iedere dag geopend
Alle maatwerk terrasoverkappingen van Wagemans Outdoor Experience zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle terrasoverkappingen ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden. Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze aluminium overkappingen.

Contact opnemen

Groot aanbod overkappingen

Bij Wagemans Outdoor Experience begrijpen we dat een overkapping niet zomaar een toevoeging is aan je huis, maar een investering in je levensstijl. We hebben een breed scala aan overkappingen van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een terrasoverkapping of een stijlvolle tuinkamer, bij Wagemans vind je precies wat je zoekt. Graag tot ziens in ons Experience Center in Roermond of neem direct contact met ons op.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat

Offerte aanvragen
Overkapping aan huis aluminium

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner