Overkapping Glas

Overweeg je een overkapping van glas? Wagemans Outdoor Experience is dé specialist in maatwerk en glazen overkappingen. Een terrasoverkapping brengt vele voordelen met zich mee, waaronder bescherming tegen diverse weersomstandigheden, extra leefruimte en langer genieten van de tuin. Bij Wagemans Outdoor Experience hebben we de expertise en ervaring om jouw droomoverkapping te realiseren. We bespreken graag al je wensen en bieden maatwerkoplossingen die perfect bij jouw behoeften passen.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Overkapping met of zonder glazen schuifdeuren

De overkapping is een uitnodigende plek om te ontspannen, te dineren met vrienden en familie, of gewoon te genieten van de frisse lucht. Je kunt de ruimte naar eigen wens inrichten en personaliseren, zodat het precies bij jouw levensstijl past. Wanneer je kiest voor een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren creëren we een tuinkamer. In een tuinkamer zit je nog meer beschut doordat je de deuren kan sluiten.

Persoonlijk advies
Onze adviseurs zijn toegewijd en zetten zich volledig in om je het beste advies te geven. We gaan nog een stap verder en bieden de mogelijkheid voor een thuisbezoek door een van onze buitendienst adviseurs. Hierdoor kunnen we de situatie ter plaatse beoordelen en je verzekeren van het beste advies voor jouw glasoverkapping in de tuin. Na ons bezoek ontvang je een passende offerte. Onze medewerkers gaan vervolgens aan de slag in de eigen werkplaats waarna onze vaste monteurs zorgen voor de complete installatie.

  • Eigen ontwerpen en productie
  • Ervaren montageteam
  • Ruime openingstijden, ook op zondag
  • Persoonlijk advies voor jouw op maat gemaakte overkapping.

Contact opnemen

Exclusiviteit en maatwerk van glas

Kortom, bij Wagemans Outdoor Experience ben je verzekerd van unieke glasoverkappingen. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center im Roermond. Wij bieden volop inspiratie en vertellen graag meer over alle mogelijkheden met een overkapping van glas. Ons experience center is zeven dagen per week geopend. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen! Bekijk hier de openingstijden.

Offerte aanvragen
Overkapping van glas - Wagemans Outdoor

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner