Overkapping kopen

Ben je op zoek naar een specialist in overkappingen op maat? Wagemans Outdoor Experience is dé grootste aanbieder uit het Zuiden. Wij produceren eigen overkappingen waarbij maatwerk onze standaard is. Ben je aan het oriënteren voor een glazen overkapping op maat van hout of aluminium of kies je liever voor een kunststof dak? Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of bezoek ons Experience center in Roermond. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Daarom ga je naar Wagemans

Alle maatwerk terrasoverkappingen van Wagemans Outdoor Experience zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle terrasoverkappingen ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden. Bezoek ons experience center en laat je informeren over onze op maat gemaakte overkappingen, pergola’s, tuinkamers en serres. Ons eigen montageteam komt jouw droomoverkapping op maat graag bij jouw thuis plaatsen. Met een terrasoverkapping van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat

Contact opnemen

Betrouwbare partner op gebied van overkappingen

Wagemans Outdoor Experience biedt een uitstekende service en garantie. Je kunt erop vertrouwen dat je investering bij ons in goede handen is. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren en je te voorzien van een overkapping waar je jarenlang plezier van zult hebben. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een overkapping in Roermond, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze. Graag tot ziens in ons Experience Center in Roermond of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen
Overkapping kopen - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner