Overkapping Limburg

Op zoek naar een kwalitatieve overkapping in Limburg? Wagemans Outdoor Experience, gevestigd in Roermond, is dé vooraanstaande specialist in het Zuiden. Bij ons staat maatwerk hoog in het vaandel, aangezien wij onze eigen overkappingen produceren. Of je nu de voorkeur geeft aan een duurzame houten constructie of het strakke design van aluminium verkiest, of je nu kiest voor een kunststof dak of een elegant glazen dak, wij bieden een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Ontdek onze overkappingen, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, om tegemoet te komen aan diverse budgetten. Wil je de overkappingen in het echt zien en ervaren? Breng dan een bezoek aan onze ruime showroom in Roermond. Ontdek de perfecte overkapping die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar ook naadloos aansluit bij de unieke sfeer van Limburg.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Persoonlijk advies

Wij koesteren sterke verbindingen, zowel onderling als met onze gewaardeerde klanten. Onze adviseurs zijn enthousiast en betrokken; ze zetten graag een stapje extra om je gedegen advies te geven. Voor extra gemak behoort zelfs een thuisbezoek door een van onze buitendienst adviseurs tot de mogelijkheden. Door ter plaatse de situatie te bekijken, garanderen we het beste advies met een passende en vrijblijvende offerte voor jouw overkapping in Limburg. Zodra je je bestelling plaatst, bespreken we de technische details, waarna onze toegewijde medewerkers in onze eigen werkplaats aan de slag gaan. Een vaste monteur uit ons team verzorgt de volledige installatie en monteert de producten bij je thuis.

Onze ruime showroom staat dagelijks voor je open. Onze maatwerk terrasoverkappingen zijn niet alleen zelf ontworpen en geproduceerd, maar ook uniek en volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Bovendien zijn al onze terrasoverkappingen uitbreidbaar tot een tuinkamer, dankzij de toevoeging van glazen schuifwanden. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je uitgebreid informeren over onze overkappingen, pergola’s, tuinkamers en serres. Met een terrasoverkapping van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras.

Wat ons onderscheidt:

  • Levering van unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Vakkundig montageteam in eigen beheer
  • Ruime openingstijden, inclusief iedere zondag
  • Ontvang persoonlijk advies voor jouw op maat gemaakte overkapping in Limburg

Contact opnemen

Betrouwbare partner op gebied van overkappingen

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een overkapping in Limburg, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze. Met ons uitgebreide assortiment, expertise en toewijding aan klanttevredenheid, bieden we de ultieme ervaring op het gebied van buitenruimtes. Neem vandaag nog contact op of breng een bezoek aan ons Experience Center.

Offerte aanvragen
Vrijstaande overkapping - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner