Overkapping Limburg

Ben je op zoek naar een overkapping in Limburg? Wagemans Outdoor Experience uit Roermond is dé grootste aanbieder van het Zuiden. Wij produceren eigen overkappingen waarbij maatwerk onze standaard is. Ben je aan het oriënteren voor een overkapping van hout of aluminium en kies je voor een kunststof of glazen dak? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of bezoek onze ruime showroom in Roermond.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Persoonlijk advies

Wagemans Outdoor Experience is een echt familiebedrijf. We voelen ons sterk met elkaar en de klant verbonden. Onze adviseurs stropen graag hun mouwen op en zijn betrokken bij het advies dat ze je geven. Ook een thuisbezoek door een van onze buitendienst adviseurs behoort tot de mogelijkheden. Doordat wij de situatie ter plaatse bekijken, ben je verzekerd van het beste advies met een bijpassende en vrijblijvende offerte. De technische details bespreken we zodra je je order plaatst. Vervolgens gaan onze medewerkers in onze eigen werkplaats voor je aan de slag. Een monteur uit ons vaste team verzorgt de complete installatie en monteert de producten bij je thuis.

Onze ruime showroom is iedere dag geopend
Alle onze maatwerk terrasoverkappingen zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle terrasoverkappingen ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden. Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze overkappingen, pergola’s, tuinkamers en serres. Met een terrasoverkapping van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat

Contact opnemen

Betrouwbare partner op gebied van overkappingen

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een overkapping in Roermond, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze. Met ons uitgebreide assortiment, expertise en toewijding aan klanttevredenheid, bieden we de ultieme ervaring op het gebied van buitenruimtes. Neem vandaag nog contact op of breng een bezoek aan ons Experience Center.

Offerte aanvragen
Vrijstaande overkapping - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner