Overkapping op maat

Ben je op zoek naar een specialist in overkappingen op maat? Wagemans Outdoor Experience is dé grootste aanbieder uit het Zuiden. Wij produceren eigen overkappingen waarbij maatwerk onze standaard is. Ben je aan het oriënteren voor een glazen overkapping op maat van hout of aluminium of kies je liever voor een kunststof dak? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of bezoek ons ruime experience center in Roermond.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Daarom ga je naar Wagemans

Alle maatwerk terrasoverkappingen van Wagemans Outdoor Experience zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle terrasoverkappingen ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden. Bezoek ons experience center en laat je informeren over onze op maat gemaakte overkappingen, pergola’s, tuinkamers en serres. Ons eigen montageteam komt jouw droomoverkapping op maat graag bij jouw thuis plaatsen. Met een terrasoverkapping van Wagemans geniet je optimaal van je tuin en terras.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat.

Contact opnemen

Hoge klanttevredenheid

Wat Wagemans Outdoor Experience echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Het team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies over de juiste keuze tot de installatie van je overkapping. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat de overkapping perfect aansluit bij jouw specifieke eisen en de stijl van je woning. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een overkapping in Roermond, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze. Graag tot ziens in ons Experience Center in Roermond of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen
Overkapping op maat - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner