Overkapping Reuver

Wil je graag meer genieten van je tuin in Reuver, ongeacht het weer? Overweeg dan eens het kopen van een overkapping. Met een overkapping creëer je niet alleen een beschutte plek tegen regen en zon, maar ook een comfortabele en stijlvolle uitbreiding van je woning. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, het hele jaar door buiten wilt zitten of een gezellige plek wilt creëren voor familie en vrienden, een overkapping biedt talloze mogelijkheden. Wagemans Outdoor Experience uit Roermond is de specialist in overkappingen. Breng een bezoek aan ons Experience Center en maak kennis met de grote keuzemogelijkheden van onze overkappingen.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Waarom een overkapping?

Een overkapping is een verlengstuk van jouw huis en tuin en kan veel voordelen bieden. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten, ook als het regent of te warm is. Daarnaast kun je met een overkapping extra leefruimte creëren, zoals een buitenkeuken, loungehoek of speelruimte voor de kinderen. Bij Wagemans Outdoor Experience in Roermond vind je verschillende soorten overkappingen. De meest voorkomende zijn:

Overkapping aan huis
Een overkapping wordt aan de gevel van het huis bevestigd en is bedoeld om een terras te overkappen. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden uitgebreid met zijwanden of schuifpuien.

Vrijstaande Overkapping
Een vrijstaande overkapping staat los van het huis en kan overal in de tuin worden geplaatst. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als buitenkeuken, loungehoek of carport.

Tuinkamer
Een tuinkamer is een overkapping die aan het huis wordt bevestigd en volledig is afgesloten met zijwanden. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als extra leefruimte of tuinkamer.

Contact opnemen

Verhoog de waarde van je woning

Met een overkapping creëer je dus niet alleen een beschermde en stijlvolle buitenruimte, maar verhoog je ook de waarde van je woning. Maak van jouw buitenruimte een plek waar je kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Dus wacht niet langer en bezoek ons Experience Center in Roermond. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen
Overkapping Reuver Wagemans

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner