Overkapping Roermond

Ben je op zoek naar een overkapping in Roermond voor jouw huis of tuin. Een overkapping kan vele voordelen bieden, zoals bescherming tegen weer en wind, extra leefruimte en een mooie uitstraling. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een overkapping in Roermond? Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte overkapping te kopen.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Waarom een Overkapping?

Een overkapping is een verlengstuk van jouw huis en tuin en kan veel voordelen bieden. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten, ook als het regent of te warm is. Daarnaast kun je met een overkapping extra leefruimte creëren, zoals een buitenkeuken, loungehoek of speelruimte voor de kinderen. Een overkapping kan ook waarde toevoegen aan jouw huis en de uitstraling verbeteren. Bij Wagemans Outdoor Experience in Roermond vind je verschillende soorten overkappingen. De meest voorkomende zijn:

Terrasoverkapping
Een terrasoverkapping wordt aan de gevel van het huis bevestigd en is bedoeld om een terras te overkappen. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden uitgebreid met zijwanden of schuifpuien.

Vrijstaande Overkapping
Een vrijstaande overkapping staat los van het huis en kan overal in de tuin worden geplaatst. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als buitenkeuken, loungehoek of carport.

Tuinkamer
Een tuinkamer is een overkapping die aan het huis wordt bevestigd en volledig is afgesloten met zijwanden. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als extra leefruimte of tuinkamer.

Contact opnemen

Wij zijn iedere dag geopend

Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze overkappingen, veranda’s, tuinkamers en serres. Met een terrasoverkapping van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras. Wij zijn iedere dag geopend en bieden een ruim aanbod overkappingen in alle prijsklassen.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat

Graag tot ziens in ons Experience Center of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen
Overkapping kopen - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner