Overkapping Sittard

Ben je op zoek naar een manier om optimaal te genieten van je buitenruimte met een overkapping in Sittard? Dan ben je bij Wagemans Outdoor Experience aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de specialist in overkappingen. Een overkapping biedt niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar voegt ook een stijlvolle en functionele uitbreiding toe aan je woning. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, beschutting zoekt tegen regenachtige dagen of het hele jaar door buiten wilt kunnen zitten, een overkapping is de perfecte oplossing. Bereid je voor op een buitenervaring waar je het hele jaar door van kunt genieten!

Offerte aanvragen Afspraak maken

Waarom een overkapping?

Een overkapping is een verlengstuk van jouw huis en tuin en kan veel voordelen bieden. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten, ook als het regent of te warm is. Daarnaast kun je met een overkapping extra leefruimte creëren, zoals een buitenkeuken, loungehoek of speelruimte voor de kinderen. Bij Wagemans Outdoor Experience in Roermond vind je verschillende soorten overkappingen. De meest voorkomende zijn:

Terrasoverkapping
Een terrasoverkapping wordt aan de gevel van het huis bevestigd en is bedoeld om een terras te overkappen. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden uitgebreid met zijwanden of schuifpuien.

Vrijstaande Overkapping
Een vrijstaande overkapping staat los van het huis en kan overal in de tuin worden geplaatst. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als buitenkeuken, loungehoek of carport.

Tuinkamer
Een tuinkamer is een overkapping die aan het huis wordt bevestigd en volledig is afgesloten met zijwanden. Het biedt bescherming tegen weer en wind en kan worden gebruikt als extra leefruimte of tuinkamer.

Contact opnemen

Verhoog de waarde van je woning

Met een overkapping creëer je dus niet alleen een beschermde en stijlvolle buitenruimte, maar verhoog je ook de waarde van je woning. Maak van jouw buitenruimte een plek waar je kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Dus wacht niet langer en bezoek ons Experience Center in Roermond. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen
Overkapping Sittard - Wagemans Outdoor Experience

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner