Overkapping Tegelen

Wil je optimaal genieten van jouw buitenruimte of tuin met een overkapping in Tegelen. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes. Wagemans Outdoor Experience uit Roermond is namelijk dé specialist in overkappingen. Een overkapping biedt niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar creëert ook een comfortabele en veelzijdige buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, beschutting zoekt tegen regen of een gezellige plek wilt creëren voor familie en vrienden, een overkapping biedt talloze mogelijkheden.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Verschillende Materialen

Overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium, staal en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo heeft hout een warme uitstraling en is het gemakkelijk te bewerken, maar vergt het meer onderhoud dan bijvoorbeeld aluminium. Aluminium is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wagemans Outdoor Experience is specialist in aluminium overkappingen en biedt een grote keuzemogelijkheid.

Alle maatwerk terrasoverkappingen van Wagemans Outdoor Experience zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle terrasoverkappingen ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden.

Contact opnemen

Waardevolle investering voor jouw buitenruimte

We kunnen dus wel stellen dat het kopen van een overkapping een waardevolle investering is voor jouw buitenruimte. Met een overkapping geniet je niet alleen van bescherming tegen weerselementen, maar creëer je ook een plek waar je het hele jaar door kunt ontspannen, sociale activiteiten kunt organiseren en kunt genieten van de buitenlucht. Neem de tijd om de juiste overkapping te kiezen, waarbij je rekening houdt met functie, afmetingen, materiaal en extra functies. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Graag tot ziens in ons Experience Center in Roermond (iedere dag geopend) of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen
Overkapping Tegelen - Wagemans

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner