Paasweek bij Wagemans

Kom naar de Paasweek bij Wagemans Outdoor Experience en beleef het voorjaar! Voor iedere bezoeker ligt er van 1 tot en met 10 april een fleurige attentie klaar. Tevens profiteer je van een fantastische jubileumkorting op de Ventoux!*

Jubileumactie
Wagemans Outdoor Experience bestaat dit jaar 45 jaar. Dat vieren we met een speciale Jubileumaanbieding op de Ventoux overkapping. Deze is alleen tijdens de Paasweek te koop met een fantastische jubileumkorting van 20%!*
De Ventoux valt op door zijn strakke lijnen en vormgeving en zijn moderne look. Deze geven de overkapping een unieke uitstraling. Daarnaast is deze overkapping uit te breiden tot tuinkamer.

Experience center
In ons experience center kun je alle design overkappingen van Wagemans Outdoor Experience zien, voelen en ervaren. Bekijk op je gemak de vele mogelijkheden en laat je adviseren door onze adviseurs. Neem foto’s en maten van de tuin mee, dan geven wij direct een advies aangepast op jouw situatie.

Bezoek onze Paasshow en haal het voorjaar in huis!

* Jubileumkorting uitsluitend op een Ventoux van 3500 mm diep en maximaal 6445 mm breed met polycarbonaat dakplaten (kunststof) opaal.

Bekijk de actiefolder

Lees meer