Serre Limburg

Ontdek de perfecte serre in Limburg bij Wagemans Outdoor Experience. Onze geïsoleerde serres bieden extra woonruimte en verhogen de waarde van je woning. Kies voor hoogwaardige materialen zoals kunststof of aluminium profielen. Onze op maat gemaakte serres, in samenwerking met partners als Kömmerling en Aliplast, bieden solide constructies en onderhoudsvriendelijkheid. Bezoek ons experience center voor persoonlijk maatwerkadvies en ontdek de mogelijkheden voor extra leefruimte. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw ideale serre. Transformeer je huis met een op maat gemaakte serre en geniet van comfort en stijl, onder alle weersomstandigheden.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Stappen bij het kopen van een Serre

Bij het aanschaffen van een serre in Limburg zijn er enkele stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Allereerst is het van belang om het doel en de functie van de overkapping te bepalen. Wil je vooral bescherming tegen regen, of streef je naar het creëren van schaduw en de mogelijkheid om het hele jaar door buiten te zitten? Daarna is het essentieel om de beschikbare ruimte op te meten en de juiste afmetingen voor de serre vast te stellen.

Nadat het doel en de afmetingen zijn bepaald, is het tijd om het juiste materiaal te kiezen. Wagemans Outdoor Experience in Limburg is gespecialiseerd in en fabrikant van hoogwaardige aluminium serres. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. We bieden ook advies over de aanschaf van extra functies zoals verlichting, verwarming en zonwering. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een serre in Limburg, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze. Ontdek onze hoogwaardige aluminium serres en maak van je buitenruimte iets bijzonders.

Contact opnemen

Iedere dag geopend

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek alles over onze hoogwaardige veranda’s, tuinkamers en serres. Bij Wagemans Outdoor Experience, dé specialist in Limburg, geniet je optimaal van je tuin en terras met onze prachtige terrasoverkappingen. Creëer van jouw buitenruimte een plek waar je het buitenleven volop kunt ervaren, ongeacht de weersomstandigheden.

Wat maakt ons uniek:

  • Levering van unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Professioneel montageteam in eigen beheer
  • Ruime openingstijden, zelfs iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over een op maat gemaakte overkapping die perfect bij jou past.

Wij staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Bezoek ons Experience Center voor een inspirerende kennismaking, of neem direct contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen jouw buitenruimte te verrijken met een prachtige overkapping.

Offerte aanvragen
Overkapping van glas - Wagemans Outdoor

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner