Service

Wagemans Outdoor Experience is al 45 jaar dé specialist in terrasoverkappingen, tuinkamers, serres en zonweringen. Ons ruime assortiment blijven we uitbreiden met designs, uitvoeringen en comfortaccessoires.

Maatwerk in eigen beheer
Wij ontwerpen, construeren, fabriceren en monteren al onze terrasoverkappingen, serres en tuinkamers volledig in eigen beheer. Een mooi design, duurzaamheid, minimaal onderhoud en vooral maatwerkoplossingen zijn hierbij de uitgangspunten, zowel particulier als voor de horeca. Van een compacte voordeuroverkapping, een volledige carport tot een terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming, zonwering, verduistering of sound system. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een oplossing voor.

Geniet het hele jaar door
Heb je er al eens aan gedacht om je bestaande terrasoverkapping uit te breiden? Je kunt met enkele eenvoudige aanpassingen je overkapping uitbreiden. Voorzie je terrasoverkapping van accessoires of een glazenschuifwand zodat je het hele jaar door kunt genieten van je buitenverblijf.

We heten je van harte welkom in onze showroom. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze Outdoor Experience-producten jou bieden!

 

Een reparatie melden? Vul dan hier ons reparatieformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.