Service

Maatwerk uit Roermond

Bij Wagemans Outdoor Experience begint jouw reis naar de perfecte buitenruimte met een persoonlijke benadering en deskundig advies.

Op de eerste plaats staan onze verkoop adviseurs in de showroom voor u klaar om hun mouwen op te stropen en jou te begeleiden in het keuzeproces. Zoek een model uit naar je smaak en bespreek de opties en mogelijkheden. Graag stellen we aansluitend aan het adviesgesprek een offerte voor je op.

Vervolgens komt er een adviseur buitendienst op locatie. Door ter plaatse de situatie te bekijken, kunnen we een grondige analyse maken en jou voorzien van het beste advies op maat. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kost u hooguit een kop koffie!

Na het verkennen van jouw wensen en behoeften, bespreken we uitgebreid de technische details en stellen we een bijpassende totaalofferte op. Zodra de offerte akkoord is, gaan onze ervaren medewerkers in onze eigen werkplaats voor je aan de slag.

Ons vaste team van monteurs staat klaar om de complete installatie uit te voeren en de producten bij jou thuis te monteren. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat jouw droom van een perfecte buitenruimte werkelijkheid wordt, en dat je kunt genieten van een hoogwaardig resultaat waar je trots op kunt zijn.

Een Wagemans overkapping is duurzaam! Wij hebben een onderhouds en reparatieservice voor onze klanten:

Een reparatie verzoek melden? Vul dan hier ons reparatieformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.