Algemeen

Wagemans Outdoor Experience is al 45 jaar lang dé specialist in onder andere terrasoverkappingen, vouwdaksystemen en veranda’s. Zo is ons grote assortiment alsmaar verder uitgebreid met een keur aan designs, uitvoeringen en comfortaccessoires.

Maatwerk in eigen beheer
Wij ontwerpen, construeren, fabriceren en monteren al onze terrasoverkappingen en veranda’s volledig in eigen beheer. Een mooi design, duurzaamheid, minimaal onderhoud en vooral maatwerkoplossingen zijn hierbij de uitgangspunten, zowel particulier als voor de horeca. Van een compacte voordeuroverkapping, een volledige carport tot een terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming, zonwering, verduistering of sound system. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een oplossing voor.

Het hele jaar door genieten
Heb je er al eens aan gedacht om uw bestaande terrasoverkapping verder uit te breiden? Je kunt dan met enkele eenvoudige aanpassingen jouw overkapping voorzien van accessoires of een schuifwand zodat je het hele jaar door kunt genieten van jouw buitenverblijf. Wij heten je van harte welkom in onze showroom. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze Outdoor Living-producten bieden!