Onderhoud en reparaties

Goed onderhouden Outdoor Experience producten gaan langer mee. Naast het gebruik van o.a. ramen en deuren, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen vragen ook weersinvloeden om vakkundig en regelmatig onderhoud.
Wagemans Outdoor Experience beschikt over eigen een team van ervaren monteurs. Voor onderhoudswerkzaamheden en eventuele reparaties aan de door ons geleverde producten kunt je bij ons terecht.

Mocht je een reparatie bij ons willen melden, kan dit via onderstaand reparatieformulier. Als de bijlagen te groot zijn, kun je deze via wetransfer.com versturen aan info@wagemansoutdoor.nl.

 

    Reparatie formulier

    Om je zo goed mogelijk te helpen, vragen we je om het reparatieformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Als bijlage kun je foto’s van de situatie en/of de oude factuur (dan hebben we direct de juiste maten) bijvoegen. We leveren uitsluitend service aan onze klanten. Daarom nemen we geen reparaties aan voor producten die niet door ons geleverd zijn. Wij hopen hiervoor op je begrip.


    Bijlage bestanden kunnen maximaal 5mb groot zijn


    Wij nemen contact met je op over de verdere afhandeling van je melding. Voordat we een monteur sturen, hebben we altijd even telefonisch contact

    We hanteren een starttarief hanteren van € 80,--. Hierbij zijn de voorrijkosten en de kosten voor ½ uur één monteur verwerkt.