Bezoek de grootste verandashowroom van het Zuiden

Een overkapping kun je niet van een plaatje kopen. Je moet hem zien. Ervaren. Dat kan bij ons! In ons experience center in Roermond staan meer dan vijftien compleet ingerichte terrasoverkappingen, tuinkamers en pergola’s. Daarnaast vind je er ook een compleet assortiment buitenzonwering.

7 dagen per week geopend

 

Offerte aanvragen Afspraak maken

De hoogste kwaliteit maatwerk

Een bezoek aan onze showroom is een belevenis op zich. De meeste bedrijven verkopen uitsluitend overkappingen van grote merken. Je ziet daardoor overal dezelfde tuinkamers, van wisselende kwaliteit. Niet bij ons! Al onze terrasoverkappingen zijn door Marcel en Michel Wagemans zelf ontworpen. Zij hebben jarenlange ervaring in het vak. Alle overkappingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en ieder model heeft zijn eigen onderscheidende design. Wil je graag iets unieks? Iets dat volledig is afgestemd op jouw wensen en jouw smaak? Een product waar je gegarandeerd jaren plezier van hebt? Kom dan naar ons experience center!

Virtuele tour

Ontdekken

Je kunt op je gemak door de showroom lopen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij jou thuis. Neem plaats op de loungeset in het model van jouw keuze en krijg een indruk van hoe jouw buitenleven er met een Wagemans overkapping uit kan gaan zien. Schuif met de verschillende glazen schuifwanden om het verschil te voelen en ontdek wat de keuze voor een vloer doet met de uitstraling van jouw terrasoverkapping.

Advies

Natuurlijk lopen onze adviseurs graag met je mee! Ze staan voor jou klaar en delen hun kennis. In ons experience center laten ze onder het genot van een kop koffie of thee alle unieke eigenschappen van de Wagemans terrasoverkappingen zien. Ze leggen uit hoe ons geventileerde muurprofiel werkt en waarom dit een grote toegevoegde waarde is. En welke verlichting is er voor de terrasoverkapping? Of welke zonwering is het beste voor jouw woning? Onze adviseurs beantwoorden al jouw vragen en denken met je mee. Wanneer je foto’s en maten meeneemt, dan kunnen wij ons advies nog verder toespitsen op de situatie bij jou thuis.

Een weloverwogen keuze begint bij Wagemans Outdoor Experience! Jouw overkappingsspecialist met meer dan 45 jaar ervaring, maatwerk design en productie volledig in eigen huis. Kwaliteit en jarenlang buitenlevenplezier verzekerd

Maak een afspraak

Op sommige momenten is het erg druk in onze showroom. Het kan zijn dat je dan even moet wachten tot er een verkoopadviseur beschikbaar is. Wil je dit voorkomen? Maak dan vooraf een afspraak via onze website. Je weet dan zeker dat de adviseur alle tijd voor jou heeft.

Afspraak maken

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner