Terras Tiendaagse met super terrasdeal!

Donderdag 18 mei t/m maandag 29 mei (wegens succes verlengd)

Kom tijdens de Terras Tiendaagse naar Wagemans Outdoor Experience en profiteer van onze super terrasdeal! Maak jouw terras klaar voor de zomer. Breng een bezoek aan ons experience center en ontdek de toegevoegde waarde van een terrasoverkapping. Nooit meer binnen zitten omdat er een koude wind staat of een spatje regen valt. Geniet van het buitenleven. 365 dagen per jaar!

 

Terrasdeal

Alleen tijdens de Terras Tiendaagse: gratis sunlight led-verlichting ter waarde van € 399,- cadeau bij aankoop van een Wagemans terrasoverkapping of tuinkamer. Zo kun je ook als de schemer ’s avonds invalt nog op je terras genieten.

Om het verblijf op jouw terras extra comfortabel te maken, krijg je bij aankoop van een terrasoverkapping of tuinkamer ook een exclusieve outdoorvoucher cadeau. Hiermee ontvang je maar liefst 35% korting op buitenmeubelen en accessoires in onze webshop!

Kom snel naar ons experience center in Roermond en ontdek de unieke Wagemans eigen design terrasoverkappingen én collectie buitenmeubelen.

Ontdek onze tuinmeubelen! Ontdek onze overkappingen

 

 

Gratis afstandsbediening bij Tucan knikarmscherm

Maak jouw terras compleet met een knikarmscherm van Harol. Onder een knikarmscherm zit je heerlijk in de schaduw, terwijl je het ook binnen koel houdt. Alleen tijdens de Terras Tiendaagse krijg je bij aankoop van een Tucan knikarmscherm een gratis afstandsbediening.

TIP: Wist je dat je het Tucan knikarmscherm kunt uitbreiden met ingebouwde led-verlichting?

Meer informatie

 

Nieuw in ons assortiment: comfort glazen schuifwanden

Wij hebben een prachtige lijn glazen schuifwanden toegevoegd aan ons assortiment: de comfort. Deze glazen schuifwand is vervaardigd van hoge kwaliteit glas en kan supersnel geleverd worden in de standaard RAL-kleuren. Met dit nieuwe instapmodel kunnen wij van iedere terrasoverkapping voordelig een tuinkamer maken. Kom naar ons experience center en ontdek de mogelijkheden van de comfort glazen schuifwand!

Meer informatie

 

Nieuw in ons assortiment: de stapelwand

Vanaf nu is het ook mogelijk om je terrasoverkapping te voorzien van een stapelwand. Dit is een aluminium zijwand. Wij leveren deze in iedere gewenste kleur en structuurlak. De perfecte oplossing om een aangrenzende muur of schutting stijlvol te bedekken! Daarnaast biedt een stapelwand privacy en houdt het de wind tegen. Een stapelwand is ook te integreren in een bestaande terrasoverkapping.

Neem contact op voor meer informatie

 

Handige bloemenhanger

Wij snappen dat je liever niet in je overkapping of tuinkamer boort. Dat hoeft ook niet! Met onze zelfontworpen uniclip kun je eenvoudig al jouw accessoires ophangen, zoals mooie lentebloemen. Heb jij al een uniclip? Wij zijn benieuwd. Stuur jouw leukste foto naar info@wagemansoutdoor.nl.

Neem informatie

Lees meer