Tot wel 7 graden koeler in huis met screens!

Nu kopen is deze zomer genieten in de schaduw

Wordt het bij jou binnen ’s zomers ook zo warm? Staat de airco de hele zomer volop te draaien? Zonde! Met goede zonwering kun je het binnen tot wel zeven graden koeler houden. Dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten! Dus kom nu direct naar Wagemans Outdoor Experience en vind de beste zonwering voor jouw woning, overkapping of kantoor.

Gratis montage bij aankoop van solar screens

Solar screens zijn de meest duurzame zonwering. Ze houden namelijk de warmte buiten en werken volledig op zonne-energie. Dit heeft als voordeel dat wij voor de montage ook geen gat door de muur hoeven te maken voor stroomtoevoer. De ideale zonwering dus! Koop voor 15 juli een solar screen en wij monteren deze gratis bij jou thuis.*

Vind jouw screen

*Gratis montage uitsluitend voor solar screens op de begane grond.

Schaduw op jouw terras

Maak jouw terras compleet met een knikarmscherm van Harol. Onder een knikarmscherm zit je heerlijk in de schaduw, terwijl je het ook binnen koel houdt. Nu tijdelijk bij aankoop van een Tucan knikarmscherm een gratis afstandsbediening. Tip: maak jouw knikarmscherm compleet met ingebouwde led-verlichting!

Meer weten?

Breid de veranda uit met zonwering

Wist je dat het ook mogelijk is om zonwering in de overkapping te plaatsen? Wij hebben diverse typen maatwerk zonweringen. Deze zijn ook achteraf te installeren in jouw Wagemans overkapping. Ga je voor serrezonwering bovenop het dak, of kies je voor een zonwering die wij onder het verandadak plaatsen? Je bedient deze zonwering eenvoudig met een afstandsbediening. Zo creëer je letterlijk met één druk op de knop schaduw in jouw overkapping! Kom naar de showroom en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer