Van overkapping naar complete tuinkamer

De prijzen van vakanties zijn recentelijk flink gestegen, of het nu om een verre reis gaat, een zonvakantie in het zuiden van Europa of een weekendje weg. Maar het blijft fijn om er even uit te kunnen zijn. En het mooie is dat dat ook in en om het huis kan! Met het uitgebreide aanbod van Wagemans Outdoor Experiencevoelt thuis zijn als vakantie.

 

Thuis het vakantiegevoel creëren, genieten van het buitenleven, kan op vele manieren gerealiseerd worden. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. De meest praktische én relatief budgetvriendelijke manier is uitbreiden wat je al hebt, met als basis de overkapping van je terras. Een dak boven je hoofd als je buiten zit, zodat je beschut bent en toch van het buiten zijn kunt genieten. Heb je eenmaal de overkapping dan kun je glazen schuifwanden laten monteren, waardoor je ineens de beschikking hebt over een sfeervolle tuinkamer. Screens aan de voor- of zijkant van je overkapping geven hetzelfde effect. Ook de zonwering op of onder je terrasoverkapping kan heel goed op een later moment worden gemonteerd, waardoor je de kosten spreidt.

Als je begint met een overkapping kun je bovendien eerst een periode de ruimte die je ermee gecreëerd hebt, ervaren. Hoe voelt het om op je terras onder de overkapping te zitten? Zit je er comfortabel, of stoort iets je? Komt de wind vaak van één kant, dan kan het handig zijn om juist aan die kant een schuifwand of windscherm te plaatsen. Merk je dat de lager staande zon op een gegeven moment hinderlijk onder de overkapping schijnt, dan is een screen een goede oplossing. Wil je graag in alle weersomstandigheden buiten kunnen zitten, maar merk je dat de wind de regen tot onder de overkapping waait, dan biedt een glazen schuifwand soelaas. Je schaft dus pas een uitbreiding aan als je weet dat je er behoefte aan hebt. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap: Je beoordeelt steeds wat nodig en handig is voor je buitenleven zodat je niets aanschaft dat je niet nodig hebt, en je spreidt de kosten over een langere periode, waardoor je meer over houdt voor de aankleding van je buitenleven. Of voor een feestelijke barbecue.

De overkapping van je terras is dus de basis van je buitenleven. Alle overkappingen van ons eigen merk en systeem, Wagemans Outdoor Experience, zijn maatwerk, alle producten sluiten op elkaar aan. We geven bovendien 10 jaar garantie op ons eigen merk, en we hebben een eigen onderhouds- en reparatieservice.

Benieuwd naar wat Wagemans Outdoor Experience jouw tuin te bieden heeft? We geven je graag een maatwerk advies. Neem voor een afspraak contact op via telefoonnummer 0475-325145 of via ons contactformulier.

 

Lees meer