Veranda Limburg

Ben je op zoek naar een veranda in Limburg om optimaal te genieten van je tuin? Dan ben je bij Wagemans Outdoor Experience uit Roermond aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 45 jaar dé specialist in overkappingen. Een overkapping biedt niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar voegt ook een stijlvolle en functionele uitbreiding toe aan je woning. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, beschutting zoekt tegen regenachtige dagen of het hele jaar door buiten wilt kunnen zitten, een veranda is de perfecte oplossing. Bereid je voor op een buitenervaring waar je het hele jaar door van kunt genieten!

Offerte aanvragen Afspraak maken

Stappen bij het kopen van een veranda

Het kopen van een veranda vereist enkele stappen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Ten eerste is het belangrijk om het doel en de functie van de overkapping te bepalen. Wil je voornamelijk bescherming tegen regen? Of wil je ook schaduw creëren en het hele jaar door buiten kunnen zitten? Vervolgens is het belangrijk om de beschikbare ruimte te meten en de juiste afmetingen voor de veranda te bepalen.

Na het bepalen van de functie en afmetingen, is het tijd om het juiste materiaal te kiezen. Wagemans Outdoor Experience uit Limburg is specialist in en producent van aluminium veranda’s. Dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Wij adviseren eventueel ook in de aanschaf van extra functies zoals verlichting, verwarming en zonwering. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het kopen van een veranda in Limburg, dan is Wagemans Outdoor Experience de beste keuze.

Contact opnemen

Iedere dag geopend

Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze veranda’s, tuinkamers en serres. Met een terrasoverkapping van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras. Maak van jouw buitenruimte een plek waar je kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw overkapping op maat

Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Graag tot ziens in ons Experience Center of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen
Veranda Limburg - Wagemans Outdoor

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner