Veranda Venlo

Wil je graag meer genieten van je tuin in Venlo, ongeacht het weer? Overweeg dan eens het kopen van een veranda. Met een veranda creëer je niet alleen een beschutte plek tegen regen en zon, maar ook een comfortabele en stijlvolle uitbreiding van je woning. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, het hele jaar door buiten wilt zitten of een gezellige plek wilt creëren voor familie en vrienden, een veranda biedt talloze mogelijkheden. Wagemans Outdoor Experience is de specialist in overkappingen. Breng een bezoek aan ons Experience Center in Roermond en maak kennis met de grote keuzemogelijkheden van onze veranda’s.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Onze ruime showroom is iedere dag geopend

We weten allemaal dat het weer onvoorspelbaar kan zijn. Met een veranda kun je jouw buitenruimte beschermen tegen regen, zonlicht en andere weersomstandigheden. Of je nu wilt genieten van een barbecue met vrienden, ontspannen in de schaduw of het hele jaar door buiten wilt zitten, een veranda biedt de ideale oplossing.

Bij het kopen van een veranda van Wagemans Outdoor Experience heb je verschillende opties en stijlen om uit te kiezen. Onze functionele en veelzijdige overkappingen kunnen eenvoudig aan je woning worden bevestigd en bieden bescherming aan je terras. Daarnaast hebben onze veranda’s een open en sfeervolle uitstraling die een huiselijke sfeer creëren. Alle maatwerk veranda’s van Wagemans Outdoor Experience zijn zelf ontworpen, zelf geproduceerd, uniek en naar wens samen te stellen. Kies je eigen ontwerp, kleur en materiaal. Daarnaast zijn alle veranda’s ook uit te breiden tot een tuinkamer. Dit realiseren wij door het toepassen van glazen schuifwanden.

Na het bepalen van de functie en afmetingen, is het tijd om het juiste materiaal voor de veranda te kiezen. Wagemans Outdoor Experience is specialist in aluminium overkappingen. Dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Wij adviseren eventueel ook in de aanschaf van extra functies zoals verlichting, verwarming en zonwering.

Contact opnemen

Iedere dag geopend

We kunnen dus wel stellen dat het kopen van een veranda een waardevolle investering is voor jouw buitenruimte.  Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze veranda’s, tuinkamers en serres. Met een veranda van Wagemans Outdoor Experience geniet je optimaal van je tuin en terras. Maak van jouw buitenruimte een plek waar je kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

  • Wij leveren unieke modellen overkappingen
  • Eigen merk en productie
  • Eigen vakkundig montageteam
  • Ruime openingstijden en iedere zondag geopend
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw veranda op maat

Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Graag tot ziens in ons Experience Center of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen
Veranda Venlo - Wagemans Outdoor

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner