Vrijstaande Serre

Op zoek naar een sfeervolle vrijstaande serre? Kijk niet verder dan Wagemans Outdoor Experience in Roermond. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van serres, waarbij we jouw persoonlijke wensen vooropstellen. Of je nu droomt van een serre van hout of aluminium, met een dak van kunststof of glas, we verkennen samen met jou de mogelijkheden. Onze serres komen in een breed scala aan prijzen, dus er is voor elk budget wat wils. Neem gerust contact op voor advies op maat of kom eens langs in ons experience center in Roermond om inspiratie op te doen.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Iedere dag geopend

Elke serre die we bij Wagemans Outdoor Experience maken is met zorg ontworpen en in onze eigen werkplaats vervaardigd. Ze zijn aanpasbaar aan jouw voorkeuren qua ontwerp, kleur en materiaalgebruik. Een serre kan losstaand zijn, maar ook omgetoverd worden tot een tuinkamer, bijvoorbeeld door het toevoegen van glazen schuifwanden. Zo kun je nog meer genieten van je buitenruimte, ongeacht het seizoen.

Service op maat
Wagemans Outdoor Experience is een familiebedrijf waarbij we waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou te kijken wat het beste past bij jouw wensen en situatie, eventueel ook bij jou thuis. Zo kunnen we echt maatwerk leveren. Je krijgt een passende offerte en we nemen de details met je door zodra je besluit met ons verder te gaan. Onze vakmensen bouwen jouw serre met zorg in onze werkplaats, waarna een van onze monteurs zorgt voor een professionele installatie bij jou thuis. Kom vooral langs in ons experience center om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

  • Persoonlijk samengestelde serremodellen
  • Productie van eigen merk
  • Professioneel installatieteam
  • Flexibele openingstijden, ook op zondag
  • Advies op maat voor jouw droomserre

Contact opnemen

Neem direct contact op

Als je dus een expert zoekt voor jouw nieuwe serre in Roermond, dan ben je bij Wagemans Outdoor Experience aan het juiste adres. Ons brede aanbod, onze kennis, en onze focus op tevreden klanten staan garant voor een topervaring voor jouw buitenruimte. Laat je vandaag nog adviseren of kom langs in ons Experience Center.

Offerte aanvragen
Wagemans Outdoor Experience showroom terrasoverkapping posterholt

Leveranciers en Partners

Lieferanten und Partner