We denken met je mee!

Stel je eens voor: Je komt ‘s ochtends blootsvoets je huiskamer binnenlopen, je ziet de warme zonnestralen van de ochtendzon door het raam naar binnen schieten. Je maakt een kopje koffie voor jezelf en stapt je serre in, waar, omringd door een paar grote huiskamerplanten, een bankje staat dat op de tuin uitkijkt. Terwijl je van je koffie geniet bewonder je vanaf het bankje je groene gazon. Met de afstandsbediening open je de zonwering van je serre een stukje verder om de zonnestralen nog beter binnen te laten. Je staat op van het bankje en loopt naar de glazen schuifdeur, die je opent. Je voelt een zacht briesje dat de geur van de planten en bloemen in je tuin met zich meevoert. Een paar wolken schuiven voor de zon, het lijkt te gaan regenen. Dat geeft niet, want je staat op een plaats waar je geen last hebt van neerslag, in de serre. Je ademt een paar keer diep in en uit en je laat de frisse lucht je longen vullen. Het voelt heerlijk om in je eigen huis het gevoel te hebben dat je buiten woont. Het geeft rust en een gevoel van vrijheid. Van verbondenheid met de natuur.

Zie je het al voor je, thuis genieten van het buitenleven? Of nog niet helemaal, en weet je niet of bijvoorbeeld een serre of overkapping wel iets voor je is? Of gaat het je vooral om de materialen waar je nog niet uit bent? Wat heb je écht nodig, en waar heb je geen behoefte aan? Daar een goed beeld van krijgen is best lastig. Het is ondoenlijk om vanuit het blote hoofd je een voorstelling te maken van jouw nieuwe buitenleven. Zéker als je lang niet alle mogelijkheden kent!

Wagemans Outdoor Experience begrijpt dat. Het is echt niet nodig om exact te weten wat je wilt voor je eigen privé buitenleven als je naar onze showroom komt. Niet zelden komen klanten er bij ons achter dat er veel meer mogelijk is dan ze dachten. Want er is veel meer mogelijk dan je denkt! Onze adviseurs luisteren graag naar je wensen en uitdagingen. Door aandachtig te luisteren krijgen zij een goed beeld van jou en je woonplek, zodat ze vervolgens een goed advies kunnen geven dat helemaal op jou is afgestemd, met producten die bij jou passen. Ons doel is om samen met jou helder te krijgen wat je buitenwoonwensen zijn en je een goed beeld te geven van je opties, zodat je volledig  geïnformeerd een keuze kunt maken.

Samen met jou creëren we een buitengewoon buitengevoel dat past bij wie jij bent. Gewoon in je eigen woning. Heb je behoefte aan een uitgebreid advies? Bel dan even voor een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben: 0475-32 51 45.

Lees meer